Telefonnummer: 08-500 813 00

Om oss

Vi är Bilaffären i Stockholm AB

Välkommen till Bilaffären i Stockholm AB.
Genom ett djupt rotat och brinnande intresse av bilar och lång erfarenhet från branschen, så vet vi vad som krävs för att genomföra en lyckad bilaffär.
Vi vet att dagens kunder har höga krav både när det gäller service, bemötande samt trygghet i sitt bilägande och självklart det tilltänkta objektet i sig.
Därför är alltid våra bilar noggrant utvalda, rekonditionerade och väl genomgångna/testade av tekniskt kunnig personal.

Vi har valt samarbetspartners med gedigen erfarenhet och som är välrekommenderade inom sin bransch. Detta för att göra dig som kund nöjd och trygg med ditt bilköp, samt till bästa möjliga ekonomi.
Vi vet att när alla dessa bitar faller på plats får du som kund tilltro till oss som leverantör och då kommer du även tillbaka till oss i framtiden när det är dags att byta bil!

Vi arbetar för goda kundrelationer och långsiktiga affärer.

Välkommen in till oss på Bilaffären för att göra din trygga bilaffär!

Välkomna in!

VI HÅLLER ALLTID TIDEN

Vi vet att er tid är viktig för er. Vi håller alltid det vi lovar, även tiden.

BRA GARANTIER

Bra garantier är viktiga. Varken ni eller vi vill att det ska uppstå problem. Tyvärr händer det ibland, och då är det skönt för både er och oss att det finns bra garantier.

ÖNSKEMÅL OM BIL

Ni har kanske önskemål om ett märke, en modell osv som inte finns i lager just nu. Kontakta oss så håller vi koll åt er.

MER UTRUSTNING

Har bilen ni funderar på att köpa inte den utrustningen ni önskar? Fråga oss, vi kan hjälpa till med tex drag, solskydd mm.