Telefonnummer: 08-500 813 00

Finansiering

HUR SKA KÖPET FINANSIERAS

Hur köpet av en ny bil ska finansieras är ofta en stor och avgörande fråga. Våra samarbetspartners är noggrant utvalda för att hjälpa dig som kund på bästa möjliga sätt att göra en så bra affär som möjligt.

När vi hjälper dig att räkna på en finansiering så tänker vi inte bara på en låg månadskostnad utan ett lån som är hållbart på längre sikt!

Långsiktigt tänkande är en av våra grunder och vi månar om dig som kund och vi vill göra affär med dig inte bara idag utan även i framtiden.
Tillsammans med Santander och DNB ser vi till att du får ett tryggt billån med en förmånlig ränta.
Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på finansiering av fordon.
DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring.
Ett billån är anpassat efter dig och din bil. Du lämnar bilen som säkerhet och betalar av i takt med att värdet på den minskar. Det gör billånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil.

Med ett billån från Santander får du en månadskostnad som passar dig och du kan amortera extra, förlänga eller förkorta lånetiden när du vill utan kostnad. Låneskydd ingår de första månaderna, vilket gör att du slipper betala ditt billån om du skulle bli av med jobbet eller bli sjuk.

VI HÅLLER ALLTID TIDEN

Vi vet att er tid är viktig för er. Vi håller alltid det vi lovar, även tiden.

BRA GARANTIER

Bra garantier är viktiga. Varken ni eller vi vill att det ska uppstå problem. Tyvärr händer det ibland, och då är det skönt för både er och oss att det finns bra garantier.

ÖNSKEMÅL OM BIL

Ni har kanske önskemål om ett märke, en modell osv som inte finns i lager just nu. Kontakta oss så håller vi koll åt er.

MER UTRUSTNING

Har bilen ni funderar på att köpa inte den utrustningen ni önskar? Fråga oss, vi kan hjälpa till med tex drag, solskydd mm.